“Onbedoeld altijd een beetje creatiever dan de rest. Niet dansen maar frisbeeën, niet de eeuwige glimlach maar wel een oprechte. Geen wagen maar een slee (of een kameel). Geen drama maar rechtuit. 

Aan het einde van de dag is ‘what you see exactly as good as what you get”

Het is een volledige focus, een intense concentratie, die ik bij andere activiteiten niet heb. Met de camera in mijn handen, ken ik enkel nog het fotograferen. 

Ik voel me vrij, laat me meevoeren met wie en wat voorbij komt, terwijl ik toch perfect weet waar ik wil uitkomen. 


In 2010 studeerde ik af als fotografe. Ik deed er nog drie succesvolle jaren journalistiek bij en startte als fotograaf/journalist in bijberoep. Huwelijken, evenementen, babyfotografie, de combinatie is uitdagend en boeiend.


Neem zeker vrijblijvend contact met mij op om een shoot op maat te boeken. 


De sociale fotografie wissel ik af met buitenlandse reportages. Mijn reizen gaan richting landen of culturen waar ik weinig van afweet. Liever dan het te ontdekken via internet, reis ik er naartoe, met camera en dagboek. Ik blijf steeds enkele maanden op dezelfde plaats. Zo voel ik het leven er écht en ontstaat er een betere connectie met de mensen, aarde en de lucht.


Ik reis alleen. Heerlijk. Mijn eigen tempo, eigen beslissingen en eigen keuze om dan toch mensen op te zoeken. De omstandigheden mogen niet te makkelijk zijn. Mijn limieten worden gepusht. Zo woonde ik in Oekraïne, Tadzjikistan, Groenland, Jordanië, en zwierf ik door Kazachstan, Kirgizië, Oman, Libanon, Moldavië, Mongolië, Israël... Elke keer kom ik terug met een stapel foto's en dagboeken volgekrabbeld. 


In de expo's 'INFINITE' en '100°C' toon ik vooral landschapsfotografie. 'INFINITE' toont de oneindigheid van een land. Uitgestrekte vlaktes met een klein detail. 

In '100°C' ging ik van -50°C in Siberië naar meer dan 50°C in Oman. De beelden tonen de verschillen maar ook de gelijkenissen in zo'n extreme omstandigheden.